Karšto
(0 Atsiliepimai)

Saulės energija Varomas Automobilis, Ventiliatorius, Automobilių Radiatorius, Ventiliatorius, Automobilių Išmetimo Ventiliatorius Automobilio Langą Ventiliatorius Automobilių, Namų Dvejopo naudojimo Išmetamųjų dujų Ventiliatorius, Radiatorius, Išmetimo Ventiliatorius

€16.76 €33.53 s
Dydis:
Kiekis:

Aprašymai:

1. Išgryninti Orą: Jis gali išgryninti orą, pašalinti kvapus ir kvapus automobilyje, ir išlaikyti automobilį gerai vėdinamoje vietoje.

2. Daugiafunkcinis Automobilinis Ventiliatorius: Aušinimo, deodorization, detoksikacija, oro valymo, interjero apsauga, tinka daugeliui modelių, visiems priekiniai ir galiniai langai.

3. Universalus USB Maitinamas: Varomas tiesiogiai automobilinis įkroviklis adapteris, konsolės USB prievado, arba galios bankas.

4. Reguliuojamas Vėjo Greitis: Vieno rakto operacija, 3-pavarų vėjo greitis yra privaloma, tai skatina oro cirkuliaciją ir lengva valdyti.

5. Lengva Įdiegti: Lengva klipą langai, priekiniai ir galinis, kairės ir dešinės, ir saugūs su juostelėmis.

Savybės:

Įtampa: 2.4 V

Galia: 5W

Nuorodą metodas: USB sąsaja maitinimo šaltinis

Gaminio dydis: 25*12*8.5 cm\9.84*4.72*3.35 į

Gaminio medžiaga: ABS medžiaga

Produkto rekomendacija: automobilių / home

Produktų Sąrašas:

1.*Automobilio dujų išmetimo ventiliatorius

1*Maitinimo laidas

Skelbimas:

1. Dėl ekrano ryškumo, šviesumo šviesos, ir daug kitų veiksnių, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl svetainėje.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis nuo duomenų.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Super Clean Air Aplinkos】Mūsų Automobilių Ventiliatorių gali padėti pašalinti savitą kvapą gaminamas odos pagalvėlės naujų automobilių, kvapas prakaito ant vairo mygtukai, kvapas antra vertus dūmų ir toksiškų dujų išmeta automobiliai.

2.【Reguliuojamas 3 Greitis】Šis USB Sąsaja Automobilių Aušintuvas yra trijų greičio reguliavimas, jūs galite reguliuoti pagal savo poreikius, atitinkamai minkštas (mažas), patogus (vidutinio dydžio) ir stiprus (aukštas) vėjo.

3.【Platus】Tai Trijų pavarų Langą Ventiliatorius naudoja saulės energiją, ir švarios energijos, ir mažina aplinkos taršą.aušinimo funkciją norėdami atnaujinti kambarį, išmetimo funkcija pašalinti tvankų orą

4.【Atsparumas dėvėjimuisi】Šiame Lange Gerbėjai Su Išmetimo Ir Įsiurbimo yra pagamintas iš aukščiausios ABS medžiaga, plug-in-nemokama įrengimas linijos, jokios žalos transporto priemonės, yra dilimo, atsparumas, ir nėra lengva sulaužyti arba amžiaus.

5.【Aukštas Suderinamumas USB-Powered】Mūsų Automobilių Valymo Ventiliatorius veikia USB power.Tai tikrai didelio galingumo ventiliatorius, taupo energiją ir sąskaitas, neturi akumuliatoriumi, ir yra suderinamas su galios bankas, AC adapteris, automobilinis įkroviklis, ir kitų USB-įjungta energijos tiekimo.

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Galia: 10W
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Elemento Tipas: Šildymo Ir Gerbėjai

Atsiliepimai