Karšto
(0 Atsiliepimai)

Siuvimo Audiniai Nešiojamų Mygtukas Medžiaga Valdovas Juosta Priemonė Turas Dietos Odos Apvalkalas Ištraukiama Medicinos, Matavimo

€6.57 €9.00 s
Dydis:
Kiekis:

Aprašymas:

【Korpuso Medžiaga】Ši juosta priemonė turi dirbtiniais odos apvalkalas.Minkšta juosta viduje padeda išvengti sužalojimų ar mažinimą.Jis gali būti plačiai naudojamas namuose ir parduotuvėse, ir yra labai patogus rankoje.

【Mygtukas】Mūsų elegantiškas odos matavimo juosta yra įrengta stumti mygtuką centras, kuris gali padėti jums atsiimti juosta automatiškai.Tai gali gerokai sumažinti savo naštą.

【Juostos Ilgis】viso ilgio matavimo juosta yra 150cm/59.06 cm.Tai dual-sided, ir svarstyklės yra tiksliai atspausdinti tiek cm ir centimetrų, kad būtų lengviau skaityti.

【Daugkartinio Naudojimo】Ši juosta priemonė idealiai tinka siuvimo, siuvimo, handcrafting, matavimo audinio ar organo ir daugiau.Jis taip pat gali padėti įvertinti savo dydžio ir patikrinti savo pažangą, jei esate ant dietos.

【Kompaktiškas Dydis】Tai kišeninė juosta priemonė yra apie 6,8 x 1,5 cm/2.68 x 0.59 cm korpuso skersmuo ir storis.Tai nešiojamų ir erdvės taupymo.Siūlome trijų spalvų variantų, savo krašto jums.

Specifikacija:

Medžiaga: dirbtiniais odos

Spalva: kavos spalvos, mėlyna, žalia

Žanras: nešiojamų

Matmenys(apytiksl.): (apvalkalo skersmuo x korpuso storis x išmatuojami diapazonas) 6.8 x 1.5 x 150cm/2.68 x 0.59 x 59.06 colių

Pakuotė:

1 VNT x Juostos Priemonė

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

  • Matavimo Diapazonas: 1,5 M
  • Prekės Pavadinimas: Woopower
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai