Karšto
(0 Atsiliepimai)

Didelių Spalvotų Pieštukų 0.2 Colių Skersmens Spalvotą Pieštukai Art Piešimo Įrankį Eskizavimo Pieštukai Geriausia Dovana Vaikams Vaiką

€2.43 €5.41 s
Dydis:
Kiekis:

Blackwood Pieštukai 0.2 Colių Skersmens Jumbo Spalvoti Pieštukai Art Piešimo Įrankį Spalvotų Pieštukų Geriausia Dovana Berniukams, Mergaitėms, Vaikams, Vaikui,

Ypatybė:

1. Kelių Spalvų: Rainbow pieštukų rinkinys ateina su aštuonių skirtingų spalvų, kad leisti jums turėti daug spalvų, ne vieną kartą, todėl savo kūrybą patogiau ir spalvinga.

2. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės juodo medžio, vaivorykštės spalvos pieštukai yra tvirtos, ilgaamžės, ir sunku išeiti.Vadovauti pieštukas yra storesnės nei įprastos pieštukai, matavimo 0.2 cm skersmens, todėl juos ilgalaikį ir suteikia puikų spalvų aprėptį.

3. Magic Pie: Jumbo spalvotų pieštukų būna aštuonių spalvų, su trijų spalvų suvynioti kartu, sukurti gražus ir atsitiktinių spalvų derinys, todėl juos puikus pasirinkimas tiems, kurie nori kažką, kad išsiskirtų.

4. Universalus Naudojimas: Įvairiaspalvis pieštukai gali būti naudojamas piešimo, spalvinimo, doodling, arba žymėjimo knygų.Jie suteikia įvairių spalvų, kad gali pritraukti dėmesį ir parodyti vaizduotę ir kūrybiškumą.

5. Tinka Visoms Amžiaus grupėms: Medienos multi-spalvoti pieštukai tinka suaugusiems, vaikams, ar studentai, ir yra ypač didelis vaikų pradeda tyrinėti savo kūrybiškumą.Su savo ryškių spalvų, jos padaryti puiki dovana idėja vaikų šalims.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Rekomenduojame Amžius: 3+y

Medžiaga: Mediena

Modelio Numeris: Rainbow Pieštukai

Lytis: Unisex

Dydis: 176 * 9.8 * 9.8 mm/7 * 0.4 * 0.4 į

Tipas: 8 Spalva/12 Spalvų(pasirinktinai)

Pastaba:

Spalvos pieštuku papildymo negalima nustatyti, žr. nuotrauką

Ji yra smulkių priedų ir aštrių daiktų, ir vaikai turėtų lydėti suaugusieji jį užbaigti.Prašome rūpintis vaikų ir išvengti ryti.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

8 Spalva: 8pcs x Vaivorykštė Pieštukai

12 Spalva: 12pcs x Vaivorykštė Pieštukai

U. S. pirkėjo dėmesį:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir karinių adresą.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 35/38.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

  • Rekomenduojame Amžius: 3-6y, 6-12y, 14+y
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Vaivorykštė Pieštukai
  • Medžiaga: Mediena
  • Prekės Pavadinimas: APWIKOGER
  • Lytis: Unisex

Atsiliepimai