Karšto
(0 Atsiliepimai)

Rankena Prasme Kreiptuką Turėtojas Lengvas Montavimas Valdytojas Gamepad rankenos Atveju antikorozinės Žaidimų Reikmenys PS VR2

€4.10 €8.71 s
Dydis:
Kiekis:

Rankena Prasme Kreiptuką Turėtojas Pakeitimo Žaidimų Valdiklis Turėtojas Lengvas Montavimas antikorozinės Žaidimų Reikmenys PS VR2

Ypatybė:

1. Patobulintas Svaiginančius Patirtis: Paversti jūsų valdiklį į realius ginklą su šiuo gamepad ginklų atsargų, todėl jums neprilygstamą lygį, pakrovimas, ir todėl kiekvienas žaidimų sesijos labiau jaudinantis.

2. Saugus, Tinka ir Paprastas Įrengimas: specialiai PS VR2 valdikliai, šis gamepad ginklą akcijų siūlo puikus rungtynės, kuri užtikrina saugų tinka.Ji yra lengva įdiegti ir nuimti, todėl galite perjungti žaidimų stilių be vargo.

3. Patogus ir Ergonomiškas Dizainas: gamepad ginklų atsargos yra suprojektuoti su komforto omenyje, siūlanti ergonomiškas, kad padidinti savo žaidimų patirtis.Akcijų formos ir svorio paskirstymas suteikia stabilumą, sumažinti nuovargį per ilgesnį žaidimo sesijas.

4. Universalus Suderinamumas: Tai gamepad ginklų atsargos yra suderinamas su PS VR2 valdytojas, leidžia jums mėgautis platų žaidimų platforma.Ji sklandžiai sujungia su jūsų esama struktūra, gerinti savo žaidimo nereikalaujant jokių papildomų priedų ar pakeitimus.

5. Padidinti Tikslumą ir Kontrolę: naudojant šį gamepad ginklų atsargų, galite žymiai pagerinti savo kuria tikslumo ir kontrolės žaidimai.Jo konstrukcija užtikrina stabilią platformą turėti savo valdytojas, sumažinti rankų drebulys ir leidžia tiksliau judesius.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Taikoma: dėl PS VR2

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Produkto svoris: 222g

Pakuotės dydis: Apie 210 * 185 * 60mm/8.27 * 7.28 * 2.36 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2 x Rankena Prasme Kreiptuką Turėtojas

U. S. pirkėjo dėmesį:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir karinių adresą.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 35/38.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

  • Prekės Pavadinimas: JOCESTYLE
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Rekomenduojame Amžius: 6-12y, 14+y
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai