Karšto
(0 Atsiliepimai)

Pažangias Elektroninių pirštų Atspaudų Spynos pirštų Atspaudų/APP Atrakinti Smart Durų Spyna, Kabineto Baldai, Spintelės Saugumo Prote U6W6

€8.69 €17.39 s
Dydis:
Kiekis:

Specifikacija:

Pavadinimas:Smart Biometrinių Stalčių Užraktas

Spalva:Juoda

Medžiaga:ABS

Dydis: žr. gaminio parametrų grafikas

Baterijos:3AAA(nepridedami)

Aprašymas:

ATRAKINTI METODAI: patobulinta "Bluetooth" modelis yra trijų greitai atrakinti metodus "Bluetooth" PROGRAMĄ, pirštų atspaudų, USB raktas.Jei jūsų pirštas yra sužeisti ar pirštų atspaudų yra sugadintas, galite naudoti USB raktą atrakinti.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS:Mūsų pirštų atspaudų užraktas pagamintas iš nerūdijančio plieno, plakiruoti kalba, kuri yra dilimui, atsparus korozijai ir oksidacijai atsparus, suteikti jums su labai saugus sprendimas, siekiant apsaugoti jūsų asmeninius daiktus ir konfidencialia informacija.

PAPRASTA NAUDOTI:tereikia 0,5 sekundės atrakinti ir gali laikyti iki 10 iki 20 pirštų atspaudai.Jūs galite pasirinkti pagal jūsų poreikius, nustatyti administratoriaus abonementą ir lengvai stebėti, kas atrakino duris ir, kai programa buvo naudoti.Pasitikėkite mūsų patikima užraktų laikyti savo daiktus saugiai.

MAITINIMAS:Šios biometrinių kabineto užrakinti naudoja 3 AAA baterijos (neįtraukta) kaip energijos šaltinį, baterijos gali trukti iki 1 metų.USB prievado galima prijungti prie akumuliatoriai, avarinio energijos tiekimo.

PLAČIAI NAUDOTI: "Bluetooth" modelis yra tinkamas durų storis nuo 0.62" į 0.78", pirštų atspaudų-tik modelis tinka 1.57" atskirų medinės spintos durys ir stalčiai.Plonesni varžtus galima naudoti plonesni durys ir stalčiai.Tinka mediniai baldai, tokie kaip spintos, stalčiai, spintos, saugyklų dėžės ir kt.

paketų sąrašo:

1set*Smart Biometrinių Stalčių Užraktas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tinkamas Durų Tipas: Medinės Durys
  • "Smart home platform: Tuya
  • Maitinimo Šaltinis: Sausas baterija
  • Rutulio Formos Rankena Funcition: Biometrinių
  • Finišo Tipas: Poliruoti
  • Būdų, Kaip Atrakinti: App

Atsiliepimai